Poze: Wow, Nicoleta Luciu, super elegantă într-o little black dress

De Erika Chivu, pe

Pe Nicoleta Luciu ne-am obişnuit să o vedem în ţinute foarte sexy, cu fuste scurte şi decolteu foarte adânc. Dar iată că poate să poarte foarte bine şi rochii elegante. Îţi place cum îi stă?
Nicoleta Luciu a asistat marţi seară la prezentarea celei mai noi colecţii semnate Alexandru Ciucu. Printre atâtea vedete care au fost invitate la prezentare Nicoleta s-a remarcat printr-o ţinută foarte elegantă, feminină şi diferită de cele cu care ne-a obişnuit.
Vedeta a ales o little black dress cu mâneci lungi şi cu transparenţe discrete pe care a accesorizat-o foarte frumos cu bijuterii delicate, pantofi negri timp pumps şi o manichiură asortată. Coafura a fost naturală şi i-a venit foarte bine. Nu-i aşa că Nicoleta arată minunat? Am vrea să o mai vedem în astfel de ţinute de o senzualitate discretă.
Alexandru Ciucu a prezentat marţi seară colecţia „Lady vs. Gentleman 2013”, care a inclus linii de business și ceremonie, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi.Creaţiile feminine au fost inspirate de stilul luI Coco Chanel, care a fost invitatul imaginar al showului.
La prezentare au mai fost prezente multe alte vedete autohtone, printre care Mihai Albu, Kristina Dragomir, Alina Sorescu, Margareta Pâslaru, Carmen Brumă, Nico, Anca Rusu,  Albertina Ionescu, Mircea Solcanu, Ovi şi DJ Wanda.
nicoleta luciu





 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter