Vedete: Uite care sunt cele mai cool mămici din România

De Unica.ro, pe

Chiar dacă sunt mămici, aceste trei vedete nu au renunţat nici la muzică, nici la stilul vestimentar sexy şi cool. Uite care sunt cele mai excentrice mămici celebre!
Arată atât de bine şi se îmbracă atât de cool, încât ai zice că sunt nişte adolescente, nicidecum mămici responsabile. Maya, Nicholas şi Antonia sunt foarte norocoşi să aibă mame atât de tinere, frumoase şi în pas cu moda.
antonia si maya
Cântăreaţa Antonia, mama micuţei Maya este una din artistele momentului în România şi zi de zi îşi uimeşte fanii cu look-ul ei, când excentric, când elegant şi sexy. Pe fetiţa ei a adus-o pe lume în 2010, când vedeta avea numai 21 de ani, tatăl fiind Vincenzo Castellano. Din păcate, Antonia şi Vincenzo au divorţat.
elena gheorghe si nicholas
Elena Gheorghe a născut la sfârşitul lui 2011, iar la trei săptămâni după, era deja pe scenă într-o ţinută foarte sexy. La o lună de la naştere poza în lenjerie intimă. Iar acum arată la fel de bine ca o adolescentă, mai ales că ţinutele ei sunt foarte tinereşti şi cool.
elena gheorghe si nicholas
Ne place şi look-ul Giuliei Anghelescu Huidu, care a trecut printr-o schimbare de imagine în ultimul timp. Ea este mai sexy, mai sălbatică, mai excentrică şi mai cool ca niciodată. Fetiţa ei, Antonia, s-a născut în 2012, iar tatăl este Vlad Huidu, fratele celebrului realizator TV Şerban Huidu.
giulia anghelescu si antonia
giulia anghelescu si antonia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter