Cu cine seamănă? Vezi cine e fratele celebru al acestui puşti!

De Unica.ro, pe

Acest puşti, Andrei, are un frate foarte cunoscut în România, un actor talentat, dar destul de controversat. Cine crezi că este?
Nu ţi-ai dat seama cu cine seamănă? Puştiul din imagine se numeşte Andrei Bendeac şi este fratele mai mic al lui celebrului Mihai Bendeac. Se pare că cei doi sunt foarte apropiaţi şi se înţeleg din priviri.
Aşa s-a întâmplat şi săptămâna trecută, la Teatrul de Comedie, unde s-a înregistrat spectacolul „Doctori de femei” ce va fi difuzat în prima ediţia „Teatru TV” la Antena 1.
„România dansează”: Mihai Bendeac, cu mama şi tata la preselecţii
Spectacolul s-a bucurat de un public numeros, între care şi oameni apropiaţi carismaticului Mihai Bendeac, familia, prieteni şi colegi. Andreea Berecleanu, Dan Negru, Delia, Ovidiu Lipan Ţăndărică, George Mihăiţă, Joseph Hadad, acestea sunt doar câteva dintre numele cunoscute care au fost în sală la filmarea piesei „Doctori de femei”.
mihai bendeac
Cel mai înfocat susţinător al lui Mihai Bendeac, prezent alături de părinţii săi în public, a fost de departe fratele său, Andrei. Astfel, la finalul piesei, publicul a putut asista la un moment foarte emoţionant, Mihai comunicând de pe scenă cu fratele său, care se afla în primul rând. Cele mai aprinse aplauze, actorul le-a primit de la Andrei căruia i-a şi mulţumit printr-un gest al mâinii pe care fratele mai mic l-a înţeles imediat, un mod de comunicare foarte personal şi încărcat de emoţie dintre cei doi.
Ghiceşte vedeta: Cine a venit să-i danseze lui Mihai Bendeac la „România dansează”

Miercuri, de la 20.30, TEATRU TV va lua startul la Antena 1 cu piesa „Doctori de femei”. Din distribuţia spectacolului fac parte: Mihai Bendeac (Bassinet), Adrian Titieni (Aubin), Anca Sigartău (Rosa), Emanuel Pârvu (Moulinaux), Mariana Dănescu (Yvonne), Andreea Vasile (Suzanne), Vlad Corbeanu (Etienne), Gabi Costin (Pomponette), Căţelul Hugo. Regie artistică: Emanuel Pârvu. Designer: Irina Schrotter. Adaptare de Emanuel Pârvu după „Tailleur pour dammes” de George Feydeau. Spectacolul se află în stagiunea actuală a Teatrului Metropolis.
mihai bendeac
„CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter