Poze: DJ Wanda mixează ca în Star Trek! Uite ce echipament SF are!

De Unica.ro, pe

Renumită pentru show-urile sale pline de energie, DJ Wanda marchează o nouă premieră pentru industria spectacolelor de club din România.
Non-conformista DJ-iță a înlocuit platanele clasice, voluminoase, cu cel mai nou echipament high tech. Este vorba de Emulator, un ecran tactil de pe care, prin atingeri ușoare, Wanda mixează și programează muzica în cadrul show-urilor sale. Aparatura, ce pare desprinsă din filmele SF, valoarează 5000 de euro și este folosită peste hotare de DJ și artiști de top precum Flo Rida și David Guetta.
DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă
“Sunt pasionată de tehnologia de ultimă oră! Am remarcat acest echipament pentru prima dată pe internet și mi se părea din filmele SF. Nu mă gândeam că o să ajungă în România așa curând și, mai mult, că o să ajung să mixez eu la el. Mă simt ca la bordul unei nave extraterestre! Este fascinant și de mare efect!”, declară Dj Wanda.
Simpatica Dj-iță, despre care s-a spus că are un trup perfect, a fost în ultima perioadă amfitrionul mai multor petreceri exclusiviste, organizate în locații de lux, ocazie cu care și-a îmbogățit garderoba cu mai multe rochițe elegante, dar sexy în același timp, care i-au pus în evidență formele de invidiat.
Pe lângă petrecerile la care este invitată să mixeze, DJ Wanda își împarte în prezent timpul între prezența la emisiuni de divertisment din România și filmările pentru reality show-ul “The Crib”,  în cele mai exclusiviste cluburi din Amsterdam, Londra, Miami, Paris, Berlin dar şi din oraşe din România.
DJ Wanda face antrenamente de armată pentru a avea un posterior sexy
Excentrica Wanda este însoţită în permanenţă de doi cameramani, care surprind în imagini fiecare detaliu din aceasta fabuloasă aventură. Reality-show-ul “The Crib” va putea fi urmărit în curând, on-line, pe portalul www. alltimeclubbing.com.
dj wanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter