Vedetele din România în costum de baie

De Erika Chivu, pe

Ozana Barabancea, Dana Săvuică, DJ Wanda şi alte vedete din România vor trece prin provocările unei noi emisiuni care le dezbracă, la propriu, de secrete. Iată ce ne pregătesc.
Pepe, Roxana Ionescu şi Roxana Vancea vor prezenta o nouă emisiune estivală la Antena 1. Este vorba de „Vedete la apă”, care ne va da ocazia să le admirăm pe vedetele autohtone în costum de baie. Provocarea va consta în sărituri în apă efectuate de la înălţimi ameţitoare, iar departajarea se va face prin notele acordate de un juriu format tot din vedete.
roxana ionescu daniel buzdugan
Filmările au început deja, iar Daniel Buzdugan a postat pe pagina lui de Facebook aceste imagini care ne oferă o idee despre ce se întâmplă acolo, la bazinul olimpic din Bacău. De câteva zile locul este plin de vedete, căci emisiunea va avea peste 30 de participanţi. Printre ei se numără Anda Adam, Ozana Barabancea, Dana Săvuică, CRBL, Daniela Crudu, Sonny Flame, Rocsana Marcu, Sânziana Buruiană, DJ Wanda.
roxana vancea daniel buzdugan
Anda Adam a postat şi ea pe pagina de Facebook o imagine de la filmări, cu mesajul „Ne pregătim intens pentru cea mai tare emisiune din vara aceasta… pe Antena 1! R u ready???
Vezi mai multe poze în galeria foto de mai jos!



 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter