Poze: Uite ce sexy e Alina Puşcas în dantelă!

De Erika Chivu, pe

Alina Puşcaş a fost superbă sâmbătă seară la emisiunea „Te cunosc de undeva”, pe care o prezintă alături de Cosmin Seleşi. Îţi place salopeta?
Alina Puşcaş a fost o apariţie foarte sexy sâmbătă seară la emisunea „Te cunosc de undeva”. Toţi au rămas cu gura căscată când Alina a păşit pe scenă într-o frumoasă salopetă din dantelă neagră, cu o singură mânecă.
Creaţia s-a potrivit perfect pe silueta de model a vedetei, care s-a accesoriat cu pumps mov şi cercei mari, având o coafură simplă, cu un coc clasic.
Alina Puşcaş şi-a început cariera ca model, apoi a obţinut rolul care a făcut-o faimoasă, cel din telenovela „Narcisa sălbatică”. După ce a apărut topless în serial, Alina a dovedit că poate să facă mai mult de atât, astfel că după încheierea filmărilor a trecut la statutul de prezentatoare TV. A prezentat două din cele mai cunoscute emisiuni ale Antenei 1, „Topchef” şi „Te cunosc de undeva”, de fiecare dată având ţinute superbe care îi pun în evidenţă silueta.
Alina speră însă să mai primească şi alte roluri în filme sau seriale. Până atunci, anul 2013 este unul plin pentru ea, căci trebuie să-şi organizeze cununia civilă cu logodnicul ei de trei ani, germanul Viktor, care a cerut-o de căsătorie la şase luni de la prima întâlnire. Iar nunta, care va fi una grandioasă, va avea loc de-abia în 2014.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter