Foto: Cum s-au îmbrăcat vedetele autohtone la Gopo Fashion Night

De Erika Chivu, pe

Dana Rogoz, Laura Cosoi, Iulia Albu şi alte vedete au fost superbe aseară, la Gopo Fashion Night. Iată cum s-au îmbrăcat ele.
La Gopo fashion Night, eveniment care a avut loc la Galeria Designerilor Romani din Cocor, vedetele nominalizate la premiile Gopo s-au întâlnit cu designerii care le vor îmbrăca în seara galei. Ţinutele de aseară au fost foarte diverse, fiecare vedetă fiind fidelă stilului său.
Fashionistele Dana Rogoz şi Laura Cosoi au mizat pe culoare. Dana a purtat o ţinută elegantă cu iz retro şi foarte chic, cu pantaloni pană şi cămaşă combinate cu stilettos argintii şi plic supradimensionat. Laura a fost în tendinţele sezonului cu un top tangerine – culoare anului 2012 – şi ruj asortat, în timp ce restul pieselor au fost negre. Jacheta cu franjuri aleasă de ea este foarte trendy.
Dana Rogoz si Laura Cosoi la Gopo Fashion Night
Andreea Ibacka şi Diana Dumitrescu au purtat ţinute diferite, dar ambele au arătat foarte bine aseară. Andreea Ibacka a mers pe un look primăvăratic şi tineresc în culori puternice, de citrice. Topul fluid şi pantalonii de piele alcătuiesc o combinaţie foarte frumoasă, iar clutch-ul este superb.
Poate un pic cam serioasă pentru această ocazie, Diana Dumitrescu a fost elegantă într-un outfit all black, cu o little black dress care i-a pus în valoare silueta, accesorizată cu botine şi geantă în aceeaţi culoare.
Andreea Ibacka si Diana Dumintrescu la Gopo Fashion Night
Iulia Albu a rămas fidelă stilului flapper, fiind probabil ce amai originală apariţie de aseară. Ea a purtat o fustă creion oliv, până la jumătatea gambei, şi top din dantelă nude. Foarte originali au fost pantofii cu platformă, dar şi accesoriul supradimensionat din păr.
Jojo a fost şi ea uşor excentrică, dar într-un stil rock care o prinde foarte bine. Actriţa a purtat colanţi cu dungi, top lung şi vestă lucioasă. Accesoriul de la gât şi ghetele au fost sarea şi piperul ţinutei.
Jojo si Iulia Albu la Gopo Fashion Night
Actriţele Crina Semciuc şi Ioana Blaj au ieşit în evidenţă, fiecare în felul ei. Crina a purtat un outfit potrivit cu vremea de afară dau cu iz primăvăratic datorită pălăriei şi pantofilor, ambele în culori foarte frumoase. Stilul casual proaspăt îi vine foarte bine. Ioana Blaj în schimb a ales o ţinută mai extravagantă. Nu putem să nu remarcăm contrastul dintre rochiţa feminină roşie şi sacoul uşor masculin în dungi cu umeri supradimensionaţi.
Vezi şi cum s-au îmbrăcat vedetele la lansarea Marni pentru H&M!
Crina Semciuc, Ioana Blaj la Gopo Fashion Night
Vezi cum s-au îbracat şi alte vedete la Gopo fashion Night în galeria foto de pe Viva.ro!
Foto: Viva

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter