Cele mai frumoase rochii de la Festivalul Palm Springs 2012

De Erika Chivu, pe

Olivia Wilde, Angelina Jolie şi celelalte vedete au strălucit pe covorul roşu la Festivalul de film de la Palm Springs. Iată ce rochii au ales pentru această ocazie.
Michelle Williams a fost foarte frumoasă într-o rochie Prada scurtă, de un gri metalic, cu bustul împodobit cu multe mărgele. Pentur ca ţinuta să nu fie prea complicată, Michelle a purtat doar o brăţară asortată, renunţând la alte bijuterii. Ea a primit un premiu pentru interpretarea rolului lui Marilyn Monroe, din filmul „My Week with Marilyn”.
Tot o rochie gri, dar mult mai simplă, a purtat şi Angelina Jolie. Ea a apărut la braţul lui Brad Pitt, într-o rochie Elie Saab plisată cu o croială lejeră, parcă pentru a-şi ascunde silueta fragilă.
Angelina Jolie, Michelle Williams
În schimb, Olivia Wilde şi Charlize Theron au purtat creaţii care le-au pus în valoare corpul perfect. Olivia a strălucit într-o creaţie Monique Lhuillier neagră, cu inserţii din dantelă pe spate şi pe poale. Şi-a îmtregit ţinuta cu diamante şi un plic simplu, metalic.
Charlize a optat tot pentru negru, iar ţinuta ei Lanvin a fost de-a dreptul superbă. Rochia, simplă, cu umeri structuraţi, cu croială minimalistă, dar cu tăietură îndrăzneaţă pe coapsă, s-a potrivit de minune cu silueta înaltă şi subţire a lui Charlize. Ea a purtat sandale negre şi accesorii aurii.
Olivia Wilde, Charlize Theron
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter