Rochii de vedete la CFDA Fashion Awards

De Erika Chivu, pe

Vedetele de la Hollywood s-au întrecut în ţinute spectaculoase la gala CFDA FAshion Awards.
Fiind un eveniment dedicat modei, gala CFDA Fashion Awards a reunit cele mai stilate vedete de la Hollywood, care au defilat pe covorul roşu în ţinute superbe.
Frumoasa Rooney Mara, cunoscută din filmul „The Girl with the Dragon Tattoo”, a ales o little black dress asimetrică din dantelă şi o pereche de sandale cu platformă şi toc – o ţinută simplă şi delicată care i se potriveşte.
Kerry Washington a fost, ca de obicei, o prezenţă colorată. Ea a ales o rochie galbenă cu spatele gol, accesorizată cu un clutch foarte original din lemn.
Tot pentru culoare a optat şi Sofia Vergara, care şi de data aceasta a ales o croială sexy. Rochia ei cu decolteu adânc i-a pus în valoare silueta voluptoasă şi a fost frumos accesorizată cu accesorii asortate. Nu au lipsit nici toaletele metalizate. Nicole Richie a ales o rochie din material peliculizat auriu. Avândo astfel de rochie „preţioasă”, Nicole a purtat puţine accesorii şi un machiaj simplu.
O little black dress a purtat şi Jessica Chastain. De data aceasta a fost o creaşie scurtă până la genunchi, simplă şi fără bretele.
jessica chastain sofia vergara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter