Sofia Vergara, imagini incendiare la plajă. Cum arată actrița la 46 de ani

De Oana Dinu, pe
Sofia Vergara și prietenele ei și-au petrecut câteva zile la plajă, pe o insulă privată, iar în imaginile postate pe o rețea de socializare, actrița de 46 de ani și-a dezvăluit trupul perfect.

Starul din serialul „O familie modernă” (Modern Family) s-a distrat câteva zile alături de prietenele ei „într-un paradis tropical”, așa cum este descrierea făcută la una dintre fotografii. Imaginile incitante publicate pe contul său de Instagram au primit mii de aprecieri din partea fanilor.

La cei 46 de ani, actrița se bucură de un trup perfect, bine lucrat și tonifiat. Fie că este îmbrăcată într-un costum de baie sau în rochii de plajă, columbianca este extrem de sexy.

Fanii au admirat ținutele pe care Sofia le-a ales pentru a-i pune în evidență silueta, recompensând-o cu mesaje prin care și-au exprimat admirația.

Sofia Vergara este fotomodel și actriță columbiano-americană, clasată pe locul 32 în topul celor mai puternice femei din lume de către Forbes.

Ea s-a căsătorit cu actorul Joe Manganiello, în Palm Beach, Florida, în 2015. Cunoscută pentru rolul din serialul de televiziune „O familie modernă”, ea a fost distinsă în 2010 cu premiul Emmy pentru cea mai bună actriță a anului în roluri secundare din seriale comice.

Citește și:

5 curiozități despre Familia Regală Britanică

Cum își va petrece ziua de naștere Meghan, acum că este ducesă

Sursă foto: Northfoto.com/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter