Cum a ajuns Lionel Richie să o adopte pe fiica sa, Nicole

De Oana Savin, pe
Nu mulți știu că Nicole Richie nu este fiica biologică a cântărețului Lionel Richie, ea fiind adoptată de acesta pe vremea când era doar un copil. Aceasta este povestea din spatele adopției.

Lionel Richie este artist, judecător la „American Idol” și tatăl a trei copii. Fata sa cea mai mare, Nicole (37 ani), este cunoscută de întreaga lume. Dar cei doi au devenit o familie în urmă cu aproape 30 de ani, când Lionel a decis să o adopte.

Nicole s-a născut pe 21 septembrie 1981. Tatăl ei biologic a fost toboșarul Peter Escovedo, care, pentru scurt timp, a fost în turneu cu Lionel Richie. Sora lui Peter și mătușa lui Nicole, a fost celebra Sheila E, de asemenea toboșar. Asistenta Sheilei a fost mama biologică a lui Nicole.

Fetița a locuit cu părinții ei naturali până în jurul vârstei de 7 ani.

Dar părinții săi au început să aibă probleme și au știut că nu mai pot avea grijă de ea. Așa că au lăsat-o să se mute cu Lionel. Restul a fost istorie pentru Nicole și Lionel.

Mi-a luat cam un an să mă îndrăgostesc de Nicole”, a povestit Richie.

Desigur, la acea vreme eram deja „Tata”. Acela a fost momentul când am zis: hai să o adoptăm”, și-a amintit artistul.

La acea vreme, Lionel era însurat cu prima sa soție, Brenda Harvey, iubita sa din facultate. Au adoptat-o oficial pe Nicole când aceasta avea 9 ani. De atunci, ea a fost cunoscută ca Nicole Richie.

Cum a ajuns Lionel Richie să o adopte pe fiica sa, Nicole

Nicole Richie

Între timp, Nicole a devenit, la rândul ei vedetă.

Și-a început cariera la începutul anilor 2000, într-un reality show. Apoi a apărut în show-ul lui Paris Hilton, „The Simple Life”. De asemenea, a lucrat ca personalitate de televiziune și actriță. Nicole este și autor și fashion designer.

În trecut, tânăra s-a luptat cu abuzul de substanțe interzise și chiar a recunoscut că a suferit de tulburare de alimentație.

Astăzi, Nicole este sănătoasă și fericită. S-a măritat cu muzicianul Joel Madden cu care are doi copii: Harlow, în vârstă de 11 ani, și Sparrow, de 9 ani.

După ce a adoptat-o pe Nicole, Lionel a mai avut doi copii. Mama acestora este cea de a doua soție a artistului, Diane Alexander. Fiul lor, Miles, s-a născut în 1994, iar Sofia în 1998. Cei doi au reușit să își construiască cariere impresionante.

Cum a ajuns Lionel Richie să o adopte pe fiica sa, Nicole

Miles Richie

Miles este un model cunoscut al agenției Wilhelmina, în timp ce Sofia aste un model și superstar pe Instagram. În trecut, tânăra a avut o relație cu Justin Bieber.

Cum a ajuns Lionel Richie să o adopte pe fiica sa, Nicole

Sofia Richie

Cei trei frați sunt văzuți deseori împreună la evenimente, unde îl însoțesc și îl susțin pe tatăl lor.

Cum a ajuns Lionel Richie să o adopte pe fiica sa, Nicole

Nicole Richie, Lionel Richie, Sofia Richie și Miles Richie

Sursă foto: Shutterstock, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter