3 rochii albe superbe la premiera „RED 2”

De Erika Chivu, pe

Promovarea filmului „RED 2” continuă, cea mai recentă premieră fiind cea de la New York. Iată trei rochii albe superbe purtate de vedete pe covorul roşu.
Albul este în continuare una din culorile preferate ale vedetelor pentru vara 2013, dovadă că trei femei frumoase şi celebre au purtate rochii în această culoare la un eveniment monden.
E vorba de premiera din New York a filmului „RED 2”, cel mai recent proiect al lui Bruce Willis, unde vedetele s-au întrecut în ţinute de seară.
Helen Mirren a fost una din cele mai frumoase apariţii, într-o rochie simplă, stropită cu paiete în jurul taliei, peste care a purtat un cardigan lejer. De data aceasta a renunţat la pantofii de striptease în favoarea unora mai stilaţi şi eleganţi.
Fashionista Olivia Palermo a fost şi de data aceasta perfectă din cap până în picioare. A ales o rochie foarte originală, legată în talie, dar altfel foarte simplă, pe care a accesorizat-o cu un colier colorat şi sandale asortate.
Stil de fashionistă: Olivia Palermo
Foarte frumoasă, deşi mai puţin cunoscută, a fost şi tânăra soţie a lui Bruce Willis, Emma Heming. Ea a purtat o creaţie simplă cu inserţii transparente pe piept şi pe mâneci, accesorizată cu plic şi pantofi aurii.
bruce willis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter