Bruce Willis, transformat total la 67 de ani. Cum arată actorul după ce a anunțat că suferă de afazie

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 noiembrie 2022, 13:54

Familia lui Bruce Willis a transmis la finalul lunii martie că actorul s-a retras din activitate după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare neurocognitivă care afectează limbajul. Actorul, surprins recent pe străzile din Los Angeles, este de nerecunoscut.

Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, a fost nevoit să renunțe la profesia de actor după ce a fost diagnosticat cu afazie, o afecțiune cauzată de leziuni la nivelul creierului, în urma căreia apar tulburări grave de limbaj și comunicare. Anunțul a fost făcut de familia sa la finalul lunii martie a acestui an.

Susținători minunați ai lui Bruce, ca familie, ne dorim să vă împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Recent a fost diagnosticat cu afazie, care-i afectează abilitățile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera sa ca actor, care a însemnat atât de mult pentru el. Este o perioadă plină de provocări pentru familia noastră. Vă apreciem iubirea, compasiunea și susținerea.

Vom depăși această perioadă ca o familie unită. Am vrut ca fanii lui Bruce să ni se alăture pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, dar și voi pentru el. Așa cum zice Bruce întotdeauna, „să trăim la maxim”, și împreună asta plănuim să facem – a fost mesajul publicat de Emma Willis și Demi Moore pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Citește și: Claudia Pătrășcanu iubește din nou? Gabi Bădălău: „E un bărbat însurat din Constanța”

Simona Gherghe, prima reacție după ce a fost acuzată de body shaming în emisiunea „Mireasa” / Exclusiv

Prima soție a lui Cătălin Crișan s-a reinventat. Lucia Bubulac a ajuns în Top 100 de femei de succes din România!

4 zodii care încep anul 2023 cu dreptul. Taurii și Scorpionii, printre nativii care se vor bucura de protecție divină!

Cum a fost surprins Bruce Willis pe străzile din Los Angeles

De când s-a retras din activitate, Bruce Willis a fost văzut adesea în compania familiei sale. Starul de la Hollywood este căsătorit cu Emma Willis. Cei doi au împreună două fetițe, Mabel (10 ani) și Evelyn (7 ani). Recent, actorul a fost surprins pe străzile din Los Angeles, în timp ce se plimba alături de un prieten. În fotografii, acesta pare tot mai îmbătrânit, este palid, încercănat și posomorât.

În cariera sa cinematografică de peste patru decenii, Bruce Willis a fost nominalizat de cinci ori la Globurile de Aur, unde a obținut premiu pentru rolul din serialul „Moonlighting”, și de trei ori la Premiile Emmy, fiind recompensat cu două trofee pentru rolurile din „Moonlighting” şi „Friends”. Filmele în care actorul a jucat au obținut încasări de peste 5 miliarde de dolari, potrivit digi24.ro.

În 2006, actorul a fost recompensat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter