Bruce Willis se retrage din activitate. De ce boală suferă actorul

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 31 martie 2022, 13:08

Bruce Willis (67 de ani) se retrage din activitate din cauza unor probleme de sănătate. În numele acestuia, actuala și fosta soție, alături de fiicele actorului, au oferit o declarație.

Bruce Willis se retrage din activitate. De ce boală suferă actorul

Între anii 1987 și 2000, actorul a fost căsătorit cu Demi Moore (59 de ani), alături de care are trei fiice, Rumer (33 de ani), Scout (30 de ani) și Tallulah (28 de ani).

CONȚINUT VIDEO UNICA

În 2009, Bruce s-a recăsătorit cu Emma Heming Willis (43 de ani), alături de care are două fiice, Mabel (9 ani) și Evelyn (7 ani).

„Susținători minunați ai lui Bruce, ca familie, ne dorim să vă împărtășim că iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Recent a fost diagnosticat cu afazie, care-i afectează abilitățile cognitive”, a declarat familia actorului.

„Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera sa ca actor, care a însemnat atât de mult pentru el”, mai arată declarația.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum arată actorul Elliot Page la un an de când a anunțat că este transgender

De ce boală suferă soția lui Will Smith, Jada Pinkett Smith

Actrița Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce ar fi fost agresată fizic și verbal

„Este o perioadă plină de provocări pentru familia noastră. Vă apreciem iubirea, compasiunea și susținerea. Vom depăși această perioadă ca o familie unită. Am vrut ca fanii lui Bruce să ni se alăture pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, dar și voi pentru el.”

„Așa cum zice Bruce întotdeauna, «să trăim la maxim», și împreună asta plănuim să facem”, se încheie declarația, semnată de actuala și fosta soție a lui Bruce și de fiicele actorului cu acestea.

Ce este afazia și ce simptome are?

Afazia este o tulburare de limbaj cauzată de leziuni într-o anumită zonă a creierului care controlează exprimarea și înțelegerea limbajului. Afazia lasă o persoană în imposibilitatea de a comunica eficient cu ceilalți.

Afazia este produsă de afectarea zonei creierului responsabilă de limbaj, situată de obicei în emisfera cerebrală stângă. Poate apărea ca urmare a accidentelor vasculare cerebrale, traumatismelor craniene sau tumorilor cerebrale.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter