Poze: Uite ce frumoasă a fost Irina Mohora la o prezentare de modă!

De Unica.ro, pe

Vedeta TVR, Irina Mohora a păşit pe covorul roşu, într-o rochie unicat din mătase naturală, pictată manual şi accesorizată cu pene.
Irina Mohora a deschis prezentarea colecţiei primavara-vara Limited Edition by Cristallini în cadrul galei caritabile “Easter Charity Ball”, organizate de Business Woman Magazine.
Manechinele au defilat pe muzica romantica  a pianistului Teo Milea si “au plutit” in rochii diafane si asimetrice. Aceste modele au fost “contrabalansate” de rochiile sirena, mulate pe trup, cu decolteuri indraznete.
In paleta coloristica, au predominat culorile clasice, negrul, albul ivoire si bejul, “animate” de nuantele pietrelor pretioase, precum verdele smarald sau albastrul safir. Materialele folosite au fost voalul din matase naturala, matasea satinata, dantela Chantilly, taftaua si tulul cu broderii, aplicate manual.
Poze: Uite ce frumoasă a fost Irina Mohora la o prezentare de modă!
In cadrul prezentarii si-a facut debutul in moda Andra, fiica politicianului Codrin Stefanescu, care a purtat un model  adolescentin de rochie din dantela, matase si tul. Modelul Roxana Tanase a defilat intr-o superba rochie de mireasa cu flori brodate, in timp ce gazda evenimentului, Cristina Herea a captat atentia audientei printr-o rochie din catifea elastica, cu paiete in zona bustului.
Poze: Uite ce frumoasă a fost Irina Mohora la o prezentare de modă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter