Poze: Uite cum s-a îmbrăcat Giulia Nahmany la ziua ei

De Erika Chivu, pe

Giulia Nahmany şi-a sărbătorit ziua de naştere la un restaurant din capitală, unde au fost prezente şi ale vedete. Uite cu ce s-a îmbrăcat sărbătorita!
La împlinirea vârstei de 30 de ani, Giulia Nahmany a sărbătorit împreună cu cei dragi şi a ţinut să fie regina serii şi prin vestimentaţie. Ea a purtat o superbă rochie turcoaz, plină de paiete şi o pereche de pantofi asortaţi.
Poze: Giulia Nahmany, look retro în stilul anilor ’50
Vedeta a fost răsfăţată cu cadouri încă de la primele ore ale dimineţii. Soţul ei, Cătălin, a surprins-o cu un superb inel cu diamant galben, de două karate, şi cu un imens buchet cu trandafiri albi şi roşii. Seara, în timpul petrecerii, Giulia a primit din partea prietenilor alte câteva zeci de buchete de trandafiri şi orhidee, o geantă Hermes din ultima colecţie, eşarfe fine şi accesorii de firmă, precum şi cărţi, printre care favorita ei, “Coco Chanel: O viaţă intimă”.
Poze: Oana Roman şi Giulia Nahmany, elegante în little black dress
giulia nahmany

Giulia Nahmany a petrecut seara alături de peste 30 de invitaţi, printre care s-au numărat şi Oana Roman şi Mihaela Borcea. Cu toţii au savurat preparate fine realizate de un chef renumit, printre care: ciuperci pariziene cu creveţi, canape cu brânzî şi caviar de ardei gras roşu, brânză gorgonzola şi vin alb, pui Yakitori la grătar cu sos de alune caju şi lapte de cocos, dorada regală, cartofi boulanger.

giulia nahmany

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter