Raluca Lăzăruţ şi Geanina Ilieş, sexy pe covorul roşu

De Unica.ro, pe

Raluca Lăzăruţ şi Geanina Ilieş au fost foarte frumoase miercuri seară la Celebrity Awards 2013. Îţi plac rochiile lor?
Raluca Lăzăruţ şi Geanina Ilieş au fost printre cele mai sexy apariţii la Celebrity Awards 2013, gala care a premiat cele mai în vogă vedete din România.
Raluca Lăzăruţ a purtat o rochie de cocktail foarte frumoasă, într-o culoare trendy, verde smarald. Accesoriile, geanta şi pantofii cu toc, au fost nude, iar coafura a fost foarte glam, perfectă pentru acest eveniment.
Geanina Ilieş a ales o little black dress Burberry London care i-a pus în evidenţă silueta. Creaţia a avut o croială office, dar un decolteu destul de adânc, combinaţie foarte sexy. Ne place şi clutch-ul Burberry Prorsum. Ţinuta Geaninei este pe cât de frumoasă, pe atât de scumpă, cele două piese trendy având un preţ total de peste 6000 de lei.
raluca lazarut
Gala Celebrity Awards a premiat persoanele publice care au dovedit succes și eleganță în domeniul în care activează.
“Premiul special pentru cel mai bun designer de haine masculine” a fost câștigat de Alexandru Ciucu, dar l-a ridicat soţia lui, Alina Sorescu.

Stephan Pelger a primit premiul special pentru cel mai bun designer de haine feminine, iar Iulia Vântur a fost desemnată cea mai stilată vedetă feminină. Dintre bărbaţi, cel mai stilat este Smiley. Loredana a primit un premiu pentru cel mai bun show live, iar Cezar Ouatu a fost premiat pentru cea mai rapidă ascensiune a anului. Au mai fost premiaţi Andreea Marin, Giulia Anghelescu, Laura Cosoi, Victor Slav.
geanina ilies

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter