Raluca Lăzăruț, mamă pentru a doua oară. Ce nume a ales pentru băiețelul ei

De Unica.ro, pe

Raluca Lăzăruț a devenit mamă pentru a doua oară. Fosta prezentatoare TV, care locuiește în SUA, a adus pe lume un băiețel.

Raluca Lăzăruț, în vârstă de 39 de ani, a născut un băiețel perfect sănătos în urmă cu două săptămâni. Fosta prezentatoare TV a postat primele imagini cu burtica de gravidă în urmă cu aproximativ o lună.

2022. Anul în care cresc un al doilea omuleț, dar încă nu pot să îmi țin vreo plantă în viață, a scris aceasta pe rețelele de socializare la jumătatea lunii octombrie.

Într-o altă postare pe contul său de Instagram, aceasta a dezvăluit că băiețelul ei va primi numele Enzo.

Ea mai are o fetiță în vârstă de 2 ani și jumătate, Gemma.

În ciuda tuturor, 2020 este cel mai bun an al meu de până acum! Faceți cunoștință cu Gemma, mica mea bijuterie, a scris aceasta pe rețelele de socializare, la patru luni după ce a devenit mamă pentru prima oară.

Fosta vedetă de televiziune s-a căsătorit cu Horațiu Boeriu în anul 2016, avându-i ca nași pe Adelina și Cristi Chivu.

Citește și: Dinu Maxer, dus „de mână” de soție să-și facă o intervenție estetică. „Am zis că sunt prea tânăr pentru așa ceva!”

Medana, iubita lui Alin Oprea, despre relația cu artistul: „Primul aspect la care am lucrat împreună a fost eliminarea definitivă a alcoolului din viața sa”

De ce a lipsit Nicoleta Voicu de la cununia civilă a fiului ei: „Nu a fost cale de mijloc”

Actrița Linda Thompson, despre relația cu Elvis Presley: ”Avea buzele moi și dulci și mirosea atât de fresh”

Raluca Lăzăruț s-a mutat în SUA în urmă cu 8 ani

În urmă cu aproape nouă ani, Raluca Lăzăruț a renunțat la cariera în televiziune și a început o nouă etapă a vieții ei în Chicago, Statele Unite ale Americii, acolo unde locuia bărbatul pe care îl iubea.

N-a fost zi de când am plecat din România, în care să nu mă gândesc cât de ciudată e viața asta. Viața e de fapt ce se întâmplă cât timp tu îți faci planuri. Nu-mi făceam neapărat planuri concrete de viitor, dar un lucru e cert, niciodată nu mi-am făcut vreun plan să plec din țară. Era o idee cu care n-am cochetat niciodată, mi se părea că locul meu e acolo, că -țara aia, cât era de prăpădită – mi-a împlinit toate visurile, mi-a satisfăcut toate capriciile, mi-a oferit o familie iubitoare și m-a lăsat să mă înconjor de cei mai minunați oameni din lume, scria aceasta pe blogul personal în 2016.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter