Poze: Uite cum arată Neti Sandu nemachiată!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 martie 2022, 14:15

Prezentatoarea Horoscopului de la Pro TV, Neti Sandu a revenit de curând din vacanţă şi a făcut publice câteva poze, prilej pentru noi să o vedem fără machiaj.
Au trecut 15 ani de când Neti Sandu prezintă, în fiecare dimineaţă Horoscopul la Pro TV, dar puţini au avut până acum ocazia să o vadă fără machiajul profesionist purtat în faţa camerei.
Însă pozele din vacanţă pe care Neti le-a făcut publice de curând dovedesc că vedeta nu se teme să-şi arate chipul natural. În ciuda celor 54 de ani, Neti are un ten curat, iar ridurile abia dacă se zăresc.
Pozele au fost făcute în vacanţă, în Turcia. A fost un sejur plin de surprize placute, petrecut alaturi de nepoti si de prieteni pe meleaguri turcesti.
Vedete nemachiate: cum arată cântăreţele din România
neti sandu nemachiata
Surpriza cea mare a concediului din Antalya a fost logodna nepoatei mele, Alice. Prietenul ei a cerut-o in casatorie si, cu toate ca nimeni nu avea idee de planurile lui, totul a parut natural si firesc. Se potrivesc foarte bine, sunt impreuna de ceva vreme si vin amandoi din lumeasportului”, povesteste realizatoarea Horoscopului.
Adepta placerilor simple, Neti spune ca cel mai tare s-a bucurat de… apa! “Cand intri in mare sau chiar si in piscina, parca ti se duc toate greutatile si toata oboseala. M-am relaxat foarte mult, cred ca apa m-a facut atat de fericita”, spune Neti.
neti sandu nemachiata

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter