Poze: Monica Gabor la o şedinţă foto. Îţi plac coafurile?

De Unica.ro, pe

Dacă tot s-a întors în România, Monica gabor profită de ocazie pentru a face o şedinţă foto. Uite ce coafuri a încercat!
Monica Gabor a postat pe pagina de facebook aceste imagini în care o vedem pe post de model la o şedinţă foto. Vedeta nu a menţionat care este scopul şedinţei foto, dar i-a întrebat pe fanii ei ce părere au despre coafura originală cu împletituri. Evident, comentariile au fost pozitive, mai ales că de părul Monicăi s-a ocupat echipa celebrului stilist Cristi Pascu.
Într-o altă poză o putem admira pe vedetă la aceeaşi şedinţă foto, cu o altă ţinută şi o altă coafură. De data aceasta, stilistul i-a făcut nişte bucle superbe în stilul Old Hollywood.
monica gabor
Monica Gabor locuieşte acum în SUA, unde are o relaţie cu un bogat om de afaceri asiatic, cunoscut sub porecla de Mr. Pink, după numeşe băuturi produse de firma acestuia. Monica este imagina acestei băuturi, iar cu ocazia lansării ei la Hollywood a avut cinstea de a petrece alături de vedete internaţionale, precum Lindsay Lohan sau Paris, fiica lui Michael Jackson.
monica gabor
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter