Poze: Cu cine a mers Mihai Bendeac la cumpărături

De Erika Chivu, pe

Mihai Bendeac a mers la cumpărături cu prietenul şi colegul lui, care nu are deloc aceleaşi gusturi ca el în materie de haine. Vezi despre cine e vorba!
Mihai Bendeac recunoaşte că nu se pricepe la modă şi se îmbracă foarte simplu, probabil ca să nu facă gafe. Poate tocmai de aceea l-a luat cu el la cumpărături pe colegul şi prietenul lui Jorge. Prezentatorul şi juratul de la „România dansează” au mers împreună într-un magazin de haine. Nu ştim dacă au cumpărat ceva, dar e clar că s-au distrat.
Ambii au postat această imagine pe paginile lor de Facebook. „Funky vs. trashy„, a scris Jorge pe pagina lui, referindu-se la cele două stiluri vestimentare.
Mihai Bendeac despre religie şi femei. Vezi ce spune!
mihai bendeac jorge

Mihai Bendeac a fost mai darnic cu cuvintele: „Un om care nu ştie să se îmbrace şi alege simplitatea (ponosită aproape) şi un altul care l-ar face pe Radu Mazăre să plângă”, a scris actorul, referindu-se probabil la costumul retro de salvamar pe care îl poartă Mazăre în videoclipul Viva Mamaia.

Oricum, noi am zice că până şi în ţinuta foarte ciudată din această poză, Jorge arată mai bine decât primarul Constanţei.

radu mazare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter