Poze: Laura Cosoi şi Dana Rogoz, superbe pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Laura Cosoi şi Dana Rogoz au fost foarte frumoase pe covorul roşu al unei gale caritabile. Ce părere ai de rochiile pe care le-au ales.
Laura Cosoi şi Dana Rogoz au fost printre vedetele care au participat miercuri seară la gala Twin Art, un eveniment caritabil. Cele două au fost absolut superbe în rochii de seară care le-au venit perfect.
Laura Cosoi a ales o rochie neagră cu un decolteu adânc, cel mai trendy „accesoriu” al acestei primăveri, purtat cel puţin o dată de toate vedetele de la Hollywood. Creaţia Stephhan Pelger purtată de Laura ar fi fost demnă de covorul roşu al premiilor Oscar.
Deşi nu a fost la fel de sexy, Dana Rogoz a ales şi ea o rochie foarte frumoasă, o creaţie gri, fără mâneci, cu volan asimetric pe poale. Rochia a fost accesorizată cu un plic argintiu şi cercei asortaţi. Dacă Dana a purtat o coafură naturală, cu bucle lejere, Laura Cosoi a ales una sofisticată cu coc.
La fel de frumoasă, Andreea Ibacka a fost şi ea prezentă la gala Twin Art împreună cu soţul ei, Cabral.
Gala Twin Art, organizată de Fundaţia HHC, a fost menită să strângă fonduri pentru copiii orfani, a avut loc miercuri seară la Ateneul Român.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter