Roxana Ionescu, elegantă pe marginea piscinei! Îţi plac rochiile?

De Unica.ro, pe

Apariţiile Roxanei Ionescu reprezintă una din atracţiile emisiunii „Splash, vedete la apă”. Uite ce rochii sexy a purtat la marginea piscinei!
“Splash, vedete la apa” a devenit intr-un timp record una dintre cele mai populare emisiuni din Romania. Cu audiente fulminante la primele trei editii, show-ul Antenei 1 i-a cucerit pe romani prin formatul spectaculos, concurentii plini de umor si prezentatorii carismatici.
Voluptoasa Roxana Ionescu i-a impresionat pe cei prezenti la bazinul olimpic din Bacau prin sex-appeal-ul ei. O contributie importanta au avut-o tinutele care i-au pus in valoare silueta si frumusetea naturala.
Laurette a mers pe ascuns la filmãrile pentru „Vedete la apa”
roxana ionescu vedete la apa

La premiera emisiunii, Roxana a purtat o rochie mulata, din catifea neagra si paiete in zona bustului, din colectia Limited Edition by CRISTALLINI, care a transformat-o intr-o aparitie feminina si sexy! La cea de-a treia editie, care a avut loc aseara, vedeta Antenei1 a optat pentru o rochita scurta cu franjuri din paiete, care i-au pus in valoare picioarele lungi, bine lucrate!
In semifinala emisiunii, Roxana a ales o rochie asimetrica, alba cu paiete in zona decolteului si aplicatii din pietre care i-au marcat talia.
Pe tot parcursul emisiunii, Roxana s-a dovedit a fi foarte curajoasa. Ea i-a intervievat pe concurentii emisiunii, de la o inaltime de 10 metri, unde se afla cea mai inalta platforma, de unde au sarit vedetele inscrise in concurs! Chiar daca treptele au fost dificil de urcat pe pantofi cu toc si rochii mulate, Roxana a reusit sa isi pastreze atat echilibrul, cat si eleganta!
roxana ionescu vedete la apa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter