Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au amânat nunta

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 iunie 2021, 12:03

Intrată virtual în direct în emisiunea Vorbește Lumea, Roxana Ionescu a oferit noi detalii despre nunta cu Tinu Vidaicu. Perechea s-a căsătorit civil în mai 2020 și speră ca în curând să facă și cununia religioasă. Cuplul își dorește să aibă 400 de invitați la nuntă.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu și-au amânat nunta

„Nu aveam o dată stabilită, dar clar în 2020, atunci când ne-am și căsătorit [civil], am vrut să facem cununia civilă mai devreme [în mai], iar nunta să fie în vară. Dar nu s-a mai putut. Nu am avut nimic stabilit, dar am fi avut o nuntă mare.

Nu am reprogramat [pentru 2021], pentru că am intuit cumva că nu se va întâmpla nicio minune și stăm în stand by. Noi suntem foarte spontani și imediat ne montăm și facem ceva frumos cu siguranță. (…)

N-am apucat [să dăm avansul pentru locație], suntem norocoși spre deosebire de alți prieteni de-ai noștri care au făcut treaba asta. (…) Nu [mi-am ales rochia de mireasă], dar am în minte ceva. Nu mi-am făcut încă o simulare. Dar o știu, ea este. (…)

Sper să fie două [rochii]. Una sper să fie mai elegantă și una mai relaxantă și ușor de purtat știind că rochiile de mireasă nu sunt deloc ușor de purtat și nu vreau să-mi îngreuneze nimic seara specială. (…)

Cununia civilă am făcut-o pe 20 mai 2020. A fost super frumos. Am avut mulți invitați deoarece nu era nicio restricție. Am avut vreo 60 și ceva de invitați, iar imediat după ne-au invadat mesajele și telefoanele celor care s-au supărat în ghilimele că nu au fost invitați.

Citește și:

Mirela Vaida depune plângere împotriva femeii care a atacat-o în platoul „Acces Direct”

Maia Morgenstern, ținta unei jigniri antisemite la un eveniment public. „E grav. Am încremenit!”

Mama lui Augustin Viziru, internată după ce s-a infectat cu noul coronavirus: „Am dus-o la Matei Balș cu Salvarea”

Atunci noi am anunțat că urmează să se întâmple lucrul acesta [invitația] la faimoasa nuntă care urma în vara respectivă [din 2020]. O să fie frumos”, a declarat Roxana Ionescu.

Roxana a pierdut o sarcină în anul 2019

Însărcinată în luna a șasea, Roxana a întâmpinat o serie de complicații din cauza cărora a pierdut sarcina. Anunțul a fost făcut în mediul online de către Tinu Vidaicu, soțul Roxanei.

„Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou.

Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.

„Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie … Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani .. ce s-a întâmplat cu bebe”, a declarat Roxana Ionescu ulterior, în emisiunea La Măruță.

„În general e greu, normal, dar încerc să nu stau cu gândul doar acolo și să mă detașez cât se poate. Dacă stau și mă îngrop în acea problemă, tot mie îmi fac rău și celor din jurul meu. Devin o pacoste pentru ei”, a adăugat ea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter