Când se vor căsători religios Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 22 martie 2021, 13:12

Pe 20 februarie 2021, fosta prezentatoare de televiziune Roxana Ionescu (34 de ani) și iubitul ei, Tinu Vidaicu, aniversează un an de la cununia civilă. Recent, pentru Vorbește Lumea, Roxana a vorbit despre când se vor căsători religios.

Când se vor căsători religios Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu?

De o lună, perechea se află la munte. Prin intermediul Skype, înainte să spună cum vor aniversa un an de la căsătorie, Roxana a dezvăluit că în vara anului trecut și-a pierdut contul de Instagram.

„Este o poveste tristă. Promit să-l refac cât de curând. A fost un proces lung. Din august mi-a fost hack-uit. Avem o echipă care s-a ocupat de asta. Am primit un număr de dosar, dar nu s-a rezolvat problema”, a spus.

Fosta prezentatoare a sfătuit telespectatorii să nu se conecteze la adrese de wi-fi necunoscute pentru că în acele momente telefonul și conturile noastre de social media devin vulnerabile.

„Sperăm din tot sufletul ca anul acesta să putem face și nunta. Sperăm, nu știm cum vor fi vremurile. Cum sărbătorim aniversarea de un an nu m-am gândit, dar cu siguranță îmi iese mie [ceva] cum mi-a ieșit de fiecare dată.

Roxana Ionescu urma să devina mamă pentru prima oară în anul 2019. Din cauza unor complicații, tânăra a pierdut sarcina. Iubitul acesteia, Tinu Vidaicu, a făcut atunci primele declarații.

Roxana a pierdut o sarcină în anul 2019

Însărcinată în luna a șasea, Roxana a întâmpinat o serie de complicații din cauza cărora a pierdut sarcina. Anunțul a fost făcut în mediul online de către Tinu Vidaicu, soțul Roxanei.

„Se numește insuficiență placentară și asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou.

Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.

„Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă și să am parte de o bucurie … Cel mai frumos moment, din păcate, a fost și cel mai trist din ultimii 12 ani .. ce s-a întâmplat cu bebe”, a declarat Roxana Ionescu ulterior, în emisiunea La Măruță.

„În general e greu, normal, dar încerc să nu stau cu gândul doar acolo și să mă detașez cât se poate. Dacă stau și mă îngrop în acea problemă, tot mie îmi fac rău și celor din jurul meu. Devin o pacoste pentru ei”, a adăugat ea.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum s-au cunoscut Raluca și Walter Zenga? „Blondă necunoscută din avion caut antrenor

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Ashley Benson și G-Eazy s-au despărțit. „I-a spus că relația lor s-a sfârșit”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter