Poze: Jessica Alba, într-un trench supradimensionat. Îţi place?

De Erika Chivu, pe

Şi în acest sezon se poartă hainele supradimensionate, după ce asta iarnă multe vedete au apărut în astfel de paltoane, aparent cu câteva numere mai mari. Cum ţi se pare trench-ul purtat de Jessica Alba?
Jessica Alba este o mămică foarte stilată, care poartă cele mai noi trenduri chiar şi la o simplă plimbare. În acest weekend, ea a petrecut câteva ore cu fiica ei cea mare, într-un parc din Boulogne-Billancourt, lângă Paris. Aflată în capitala Franţei pentru a participa la prezentările de la Săptămâna Modei, vedeta nu a renunţat la ultimele trenduri nici în timpul liber.
Ea a ales pentru plimbare acest trench supradimensionat de un albastru regal foarte frumos. Cu mâneci largi şi talia marcată printr-un cordon, haina pare a fi mai mare cu câteva numere. De fapt, este cel mai nou trend în materie de trench-uri şi paltoane. Jessica l-a combinat cu o pereche de skinny jeans negri şi nişte botine cu toc în aceeaşi culoare.Nu i-au lipsit ochelarii de soare şi o poţetă vintage.
Jessica Alba are 31 de ani şi şi-a început cariera ca model, apoi a trecut la actorie, având pariţii în multe filme apreciate de public. Este căsătorită din 2008 cu Cash Warren şi au împreună două fetiţe, Honor şi Haven.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter