În alb sau în negru, cum îi stă mai bine? Jennifer Lopez în 2 ţinute trendy

De Erika Chivu, pe

Jennifer Lopez este în plin „turneu” de promovare al noului său film „Parker”, aşa că face turul cinematografelor şi emisiunilor TV din SUA…
… prilej pentru divă să-şi uimească fanii cu noi şi noi ţinute trendy şi elegante.
La una din premiere a fost sexy într-o ţinută neagră formată din cizme, pardesiu şi mănuşi, toate din piele. La numai câteva zile a apărut la un alt cinematograf într-o ţinută albă, angelică şi elegantă. A purtat un pardesiu supradimensionat de un alb imaculat, sub care a avut rochia fără bretele cu peplum semnată Lanvin.
Poze: Jennifer Lopez, ţinută casual chic. Îţi plac pantalonii?
Cum crezi că îi stă mai bine, în alb sau în negru?
În cel mai recent film al ei, „Parker”, Jennifer Lopez joacă rolul lui Leslie, o femeie care ajută personajul principal să pune beţe în roate unui grup de hoţi. Coleg de platou i-a fost unul din cei mai sexy actori de la Hollywood, Jason Statham, care joacă rolul lui Parker.
Deşi ne-am fi aşteptat să apară zvonuri despre o idilă între cei doi, ziarele de scandal nu au pomenit de aşa ceva. Se pare că Jennifer Lopez îi este fidelă iubitului mai tânăr, Casper Smart, în timp ce Jason Statham este fericit alături de iubita lui, modelul Rosie Huntington Whitley.
jennifer lopez
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter