Poze: Elena Gheorghe, în pantaloni scurţi pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Credeai că nu poţi fi elegantă în pantaloni scurţi? Elena Gheorghe demonstrează că se poate. Uite ce ţinută a purtat la On Air Music Awards.

 

Dacă alte vedete au ales rochii superbe de seară pentru defilarea pe covorul roşu de la On Air Music Awards, Elena Gheorghe a purtat o ţinută deosebită. Ea a ales o pereche de pantaloni scurţi, dovedind că poate fi feminină şi elegantă chiar şi într-o astfel de piesă.

Am observat astfel de ţinute la evenimentele glam de la Hollywood, însă vedetele de la noi nu prea au avut curajul să le poarte. Iată că Elena Gheorghe a îndrăznit şi nu a dat greş. Pantalonii dintr-un material uşor şi vaporos au fost combinaţi cu un tricou lejer şi un sacou pentru o ţinută all blak foarte sexy şi elegantă. Ne plac pantofii şi clutch-ul care au dat un aer glam ţinutei, altfel destul de simplă.

Dacă vrei să imiţi look-ul Elenei, nu uita că în partea de sus trebuie să porţi piese foarte decente dacă nu vrei să cazi în vulgar.

On Air Music Awards, aflat la prima ediţie anul acesta, este un eveniment care isi propune sa evidentieze un numar cat mai mare de genuri muzicale inclusiv din cele aflate la granita mainstream-ului si sa sprijine dezvoltarea scolilor de muzica cu traditie.

Gala a premiat unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri. Printre cei prezenţi pe covorul roşu s-au număar Giulia Anghelescu, Marius Moga, Iulia Vântur, Adelina Pestriţu, Sore, LaLa Band, Anda Adam şi multe alte nume foarte cunoscute în România.

elena gheorghe

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter