Cristina Rus, schimbare de stil. Îţi place cum se îmbracă?

De Unica.ro, pe

Solista Cristina Rus este o apariţie din ce în ce mai rafinată şi sofisticată. Vedeta acordă o mare atenţie apariţiilor publice şi îşi alege ţinute care îi pun în valoare frumuseţea naturală.
Saptamana trecuta, ea a participat la Gala Celebrity Awards, unde a purtat un outfit emblematic Burberry Prorsum, din colectia de primavara-vara 2013. Rochia din satin din matase, in nuante de verde degrade in combinatie cu ochii, cu nuanta pielii si a parului a facut ca imaginea artistei sa fie foarte apreciata. Cristina Rus a accesorizat tinuta cu pantofi nude cu tocuri inalte si platforma, un clutch din piele intoarsa cu tinte si cu un cap de vulpe.
rochii burberry

Satinul din matase a fost unul dintre materialele vedeta ale colectiei de primavara-vara ale casei de moda britanice, care a pus accent in acest sezon pe culorile indraznete si nuantele metalizate.

Burberry a fost alegerea Cristinei Rus si la petrecerea a cinci ani de existenta a revistei InStyle care a avut ca tema o calatorie vestimentara in jurul lumii. De data aceasta, ea a optat pentru o rochie neagra din paiete si un clutch cu elemente geometrice. Machiajul smokey eyes si coafura lejera au completat perfect tinuta.
burberry clutch

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter