Cizmele de cauciuc, ideale pentru vremea de afară. Iată cum le porţi!

De Erika Chivu, pe

Poate că le porţi mai mult de nevoie decât de plăcere, însă cizmele de cauciuc pot fi şi stilate, după cum ne demonstrează vedetele. Iată cum le porţi şi ce găseşti în magazine.

Ţinute sport

Marcia Cross cu cizme de cauciuc
Bineînţeles că cel mai uşor este să-ţi creezi ţinute sport plecând de la o pereche de cizme de cauciuc. O pereche de blugi negri, un pulover călduros, o jachetă de fâs şi ai obţinut o ţinută numai bună pentru o zi urâtă de iarnă. La fel a făcut şi Marcia Cross care poartă o pereche de cizme simple, stil „vânător”.
cizme cauciuc
Cizme Otter, 109 lei Cizme Otter, 84 lei

Ţinute casual

Liv Tyler, Jennifer Garner, cu cizme de cauciuc
Iată cât de bine se potrivesc cizmele de cauciuc bleumarin cu o rochiţă tricotată şi o eşarfă colorată, cum poartă Liv Tyler. Adaugă o jachetă lungă şi o geantă poştaş şi ai obţinut o ţinută foarte comodă de zi.
Lui Jennifer Garner îi plac culorile, aşa că a ales o pereche de cizme vesele şi o cămaşă roz – perfecte pentru a înveseli o zi mohorâtă. Nu îţi mai trebuie decât o pereche de blugi comozi şi o jachetă casual.
Cizme cauciuc
Cizme Otter, 84 lei                                         Cizme Relax Shoes, 49 lei

Ţinute elegante

Katherine Heigl cu cizme de cauciuc
Cizme Otter, 109 lei
Îţi vine să crezi sau nu, cizmele de cauciuc îţi pot şi un aer elegant, chiar dacă le combini cu piese simple, casual. Trebuie doar să alegi o pereche de cizme albe, cum a făcut Katherine Heigl, care le-a asortat cu un top în aceeaşi culoare. Poate că nu sunt foarte practice, însă cu siguranţă sunt stilate şi trendy. 

Foto: Northfoto, shop.unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter