Antonia îşi lansează propria colecţie de modă

De Unica.ro, pe

După Dana Rogoz, Adela Popescu şi Bianca Drăguşanu, o nouă vedetă autohtonă se lansează în lumea modei. Uite ce colecţie a lansat Antonia!
Antonia lansează o colecție de haine și accesorii perfectă pentru sezonul cald.
Colecția Moja by Antonia cuprinde 28 de produse, respectiv tricouri, rochii, hamuri de piele, colanți, costume de baie întregi, imprimate cu chipul vedetei și cu tatuaje de pe corpul ei.
Vezi colecţia MY WISH by Bianca Drăguşanu!
antonia
Ținutele propuse de această colecție sunt versatile, ușor de purtat la orice vârstă și perfect adecvate stilului urban cu note de eleganță și îndrăzneală.
Poze: Dana Rogoz şi-a lansat o colecţie de poşete
antonia
Este o colecție pe care le-o dedic fanilor mei și, de aceea, am conceput exact haine și accesorii pe care le-aș purta eu. Tricourile largi, asimetrice, rochii în culori vesele care pot fi purtate atât ziua cât și seara împreună cu accesorii atipice, precum hamurile. Ideea a plecat din dorința de a avea o legătură și mai strânsă cu toți cei cu care mă văd la concerte, care mă urmăresc pe Facebook și care mă întreabă mereu de unde îmi cumpăr ținutele„, declară Antonia.
antonia
Materialele folosite pentru realizarea colecției sunt naturale, jerse subțire din vâscoză, iar colanții și costumele de baie sunt din lycra. Hamurile sunt confecționate din piele naturală și constituie un accesoriu inedit, care subliniază talia și dă unei rochii sau unui tricou o alure complet diferită. În plus, pot fi purtate exact așa cum își dorește fiecare pentru a le asorta ținutei și stării de spirit.

Produsele cuprinse în colecție au prețuri care variază între 129 lei și 239 lei.
antonia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter