Poze: Anda Adam şi Adelina Pestriţu, sexy în negru. Vezi cum s-au îmbrăcat!

De Erika Chivu, pe

Anda Adam a apărut luni seară pe covorul roşu fără decolteul adânc pe care îl poartă de obicei. Chiar şi aşa, a fost foarte sexy. La fel şi Adelina Pestriţu care a purtat o rochie asemănătoare.
Pentru apariţia de la On Air Music Awards, Anda Adam a renunţat la decolteu. Ea a purtat o rochie maxi neagră cu mâneci lungi şi o croială tip sirenă care i-a pus în evidenţă corpul şi mai ales talia de viespe. Foarte interesante şi originale au fost aplicaţiile aurii de pe umeri care au scos din anonimat rochia, altfel destul de obişnuită.
Poze: Anda Adam, sexy la un eveniment monden
O ţinută asemănătoare a avut şi Adelina Pestriţu, dar în cazul ei, sare şi piperul au fost crăpăturile adânci care i-au lăsat la vedere picioarele.
Ambele vedete au purtat genţi plic potrivite ţinutelor şi coafuri de gală. În timp ce Anda Adam a ales bucle, Adelina a purtat un coc foarte elegant.
anda adam
Care din cele două îţi place mai mult?
On Air Music Awards, aflat la prima ediţie anul acesta, este un eveniment care isi propune sa evidentieze un numar cat mai mare de genuri muzicale inclusiv din cele aflate la granita mainstream-ului si sa sprijine dezvoltarea scolilor de muzica cu traditie.
Poze: Alex Velea şi Anda Adam, farse cu schimbare de look
adelina pestritu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter