Poze: 3 ţinute de primăvară propuse de Elena Gheorghe

De Erika Chivu, pe

Elena Gheorghe este o inepuizabilă sursă de inspiraţie în materie de modă. Ţinutele purtate de ea în ultimul timp le pot inspira chiar şi pe cele mai pricepute fashioniste.
Cele mai recente trei ţinute ale vedetei sunt foarte trendy, chic, colorate şi vesele. Elena este foarte curajoasă în materie de vestimentaţie şi dacă vrei să o imiţi ai nevoie de puţin îndrăzneală.
De exemplu, nu oricine poate să poarte cu graţia ei o ţinută cu şapcă, hanorac, colanţi şi pantofi cu toc. O combinaţie „ghetto chic” pe care am vazut-o la Rihanna sau Beyonce, dar nu şi la vedetele din România. Elena a mers aşa la film cu prietenele.
Poze: Elena Gheorghe, în pntaloni scurţi pe covorul roşu
O altă ţinută foarte interesantă a Elenei este cea cu pantalonii roşii, topul lung cu imprimeu şi jacheta de piele. Ne plac şi ghetele negre cu aer sport.
Ai nevoie de mult curaj şi pentru a purta cea de-a treia ţinută: colanţi în dungi albe şi negre plus top sport cu o stea mare galbenă. La oricare din aceste ţinute nu uita ochelarii de soare care îţi vor da un look şi mai cool.
Te-ai îmbrăca aşa? Uite ce ţinută are Elena Gheorghe!
elena gheorghe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter