Poze: Cele mai spectaculoase apariţii ale Geaninei Ilieş. Vezi cum arată!

De Unica.ro, pe

Uite cât de bine arată Geanina Ilieş! De multe ori este cea mai spectaculoasă pariţie de pe covorul roşu. Vezi pozele!
Geanina Ilieș este considerată nu doar una din cele mai frumoase femei celebre din România, ci și una din cele mai elegante. Superba prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1 este invitată la cele mai importante evenimente mondene din România, iar de fiecare dată oferă apariții vestimentare spectaculoase.
Video: Geanina Ilieş la petrecerea Unica.ro. Mesajul ei pentru cititoare
Ajutată de o siluetă perfectă, rodul unui stil de viață sănătos, Geanina alege ținute de designer pe care le accesorizează impecabil. Dovadă stau cele mai recente apariții publice când vedeta Antena 1 a fost admirată și complimentată pentru alegerile făcute și pentru look-ul reușit.
geanina ilies
Geanina Ilie a ales, în ultimele luni, vestimentații realizate atât de designeri români, cât și de mari case de modă internaționale. De la autohtonii Mirela Stelea și Dana Budeanu, până la renumitele Dolce&Gabbana, Manoush, BCBG Max Azria, Herve Leger, Burberry, Miu Miu, Diane von Furstenberg, pe care le-a accesorizat perfect cu pantofi sau sandale Christian Louboutin sau Giuseppe Zanotti.
Geanina Ilieş, sexi în ţinutele Mihaelei Drafta!
Au fost dese cazurile când mi-am ales singură vestimentația, însă de multe ori apelez și la stilistul meu personal care îmi găsește hainele adecvate tipului de eveniment la care particip. Este foarte important să respecți codul vestimentar. Este o dovadă de respect față de organizatori și față de ceilalți invitați. În timpul liber mă îmbrac în general simplu și nu îmi place să-mi încarc ținutele. Un stil vestimentar original nu înseamnă a avea din cap până în picioare ultimele noutăți în materie de modă, ci de a ști ce haine ți se potrivesc și de a le combina corect și neabuziv. Vara îmi place să port rochițe lejere cu sandale cu talpa joasă. Rar port tocuri în timpul zilei. Anul acesta, spre exemplu, am purtat multe elemente din piele, geci, pantaloni și ghetele cu ținte, sneackerși și cămăși fluide”, declară vedeta de televiziune.
geanina ilies

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter