Elena Băsescu, în ie românească. Uite cum arată!

De Erika Chivu, pe

Ia românească este o piesă tot mai trendy printre vedetele din România. Cea mai recentă apariţie este cea a Elenei Băsescu. Îţi place cum îi stă?
Elena Băsescu a apărut într-o ie românească duminică, la o vizită în Valea Timocului din Serbia. Invitată de comunitatea românească din Malainiţa, Elena a vrut să arate că este alături de românii de acolo şi a ales o ţinută cât mai apropiată de portul popular.
Am fost astăzi în Valea Timocului, la invitaţia comunităţii româneşti de acolo. M-am bucurat foarte mult să văd că păstrează limba, cultura şi tradiţiile româneşti. Deşi greu încercaţi în multe privinţe, au rămas români autentici. Am încercat să le transmit un mesaj de încredere şi optimism faţă de recunoaşterea drepturilor pe care trebuie să le aibă din partea Republicii Serbia„, a scris Elena Băsescu pe pagina de Facebook.
elena basescu
Ea a vizitat o biserică românească şi a ţinut un discurs în care a promis că va face eforturi pentru ca românii din Valea Timocului să aibă aceleaşi drepturi de care beneficiază şi minoritatea sârbească din România.
Elena Băsescu nu renunţă la îndatoririle de europarlamentar, deşi este însărcinată în 24 de săptămâni. Întrebată în Serbia cum se simte, ea a spus că se simte excelent şi că sarcina este pentru ea o binecuvântare. „Eu consider că sarcina nu este o boală, ci o binecuvântare. Singurul răspuns pe care pot să vi-l dau este că mă simt extraordinare de bine”, a declarat fiica preşedintelui.
elena basescu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter