Foto: 4 decolteuri sexy şi stilate care îi înnebunesc pe bărbaţi

De Erika Chivu, pe

Dacă ştii să îl porţi cu stil şi decenţă, decolteul rămâne cea mai puternică armă de seducţie. Iată ce tipuri de decolteu poţi să porţi dacă vrei să cucereşti bărbatul viselor tale.

Decolteul clasic

Un top decoltat, un sutien cu push-up şi ai obţinut look-ul clasic pe care îl adoptă adeseori Salma Hayek. Nu se demodează niciodată şi ţi se potriveşte indiferent de mărimea sânilor, cu menţiunea că la sânii mari decolteul nu trebuie să fie foarte adânc, altfel vei cădea în vulgar. Şi indiferent de mărimea sânilor nu încerca să-i ridici prea mult pentru a nu obţine acel look artificial de star porno.
Salma Hayek si Miranda Kerr cu decolteu clasic

Decolteul în V

Dacă silueta ţi-o permite, încearcă acest decolteu care este foarte trendy acum. Decolteul adânc în V lasă ceva mai multă piele la vedere, dar rămâne decent cu condiţia să ai sânii mici, ca Rihanna şi Eva Longoria. Dacă ai grijă să alegi o piesă mult mai decentă în partea de jos – fustă lungă, pantaloni – vei avea un look sexy dar rafinat, care îi va atrage atenţia cu siguranţă.
Vezi şi alte poze cu Eva Longoria şi decolteul adânc!
Rihanna si Eva Longoria cu decolteu adanc in V

Decolteul într-o parte

Tot pentru sânii mici sau medii, decolteul într-o parte este o alegere neaşteptată şi tocmai de aceea foarte sexy. Sânii sunt bine acoperiţi când te priveşte din faţă, dar când te întorci îi oferi, pentru câteva secunde, o privelişte de neuitat. Bineînţeles că trebuie să ai o siluetă frumoasă ca Rachel McAdams şi Gisele Bundchen.
Rachel McAdams si Gisele Bundchen cu decolteu pe o parte

Decolteul acoperit

Acest decolteu purtat de Kim Kardashian şi Uma Thurman este mai decent şi totodată misterios. Îi arăţi exact atât cât trebuie ca să-şi dorească să vadă mai mult. Se potriveşte indiferent de mărimea sânilor şi de siluetă.
Kim Kardashian si Uma thurman cu decolteu acoperit

Ce decolteuri îi pun pe fugă

Tot ce este vulgar şi cu aspect artificial îi poate atrage atenţia, dar nu în sensul pozitiv. Dacă ai sânii foarte mari, ca ai lui Katie Price nu trebuie să ţi-i vadă în totalitate. Îşi dă seama că eşti voluptoasă şi dacă porţi decolteu mai puţin adânc. De asemenea, nu ridica sânii foarte sus pentru că vei avea look-ul artificial al Victoriei Beckham, care, din câte se pare, voia să anunţe pe toată lumea că are silicoane.
Vezi şi alte vedete cu silicoane urâte!
Katie Price si Victoria Beckham cu decolteu vulgar
Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter