Poze: Cum au sărbătorit Lora şi Dan Badea de ziua lor

De Unica.ro, pe

Pe 23 iulie, cântăreaţa Lora şi actorul Dan Badea au avut trei motive de sărbătoare, aşa că petrecerea a fost de pomină. Iată cum au sărbătorit cei doi!
Data de 23 iulie este una foarte importantă în familia Lora – Dan Badea. Amândoi sunt născuţi pe 23 de iulie, iar cununia lor civilă a avut loc în aceeaşi zi, în 2012.
Aşa că anul acesta cuplul a avut trei motive de sărbătoare.Pe 23 iulie 2013, eu am împlinit 31 de ani, soţul meu 37 şi 1 an de la căsătoria civilă„, a explicat Lora pe Facebook. Petrecerea a avut loc într-un club de la mare în prezenţa familiei şi prietenilor.
Cel mai mic invitat a fost Sara, finuţa Lorei care a stat cuminte la poze, deşi nu pare foarte încântată de agitaţia din jurul ei.
lora si dan badea

Lora şi Dan au primit un tort uriaş şi foarte aspectuos pe care s-au adunat toate simbolurile zilei, dar şi mesaje de suflet de la prieteni.
lora si dan badea tort

Un alt cadou care a emoţionat-o pe Lora a fost cel primit de la prietena ei, Doiniţa Oancea, care i-a oferit un panou pe care lipise poze cu artista şi cu soţul ei.
lora si dan badea tort

Nu ştim dacă a fost cadou sau nu, dar unul din elementele inedite ale petrecerii a fost biberonul plin cu mojito.

lora si dan badea tort

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter