Poze: Cele mai ciudate ţinute la MTV Video Music Awards

De Unica.ro, pe

Duminică noapte a avut loc la New York gala MTV Video Music Awards, prilej pentru divele din luma muzicii să etaleze cele mai ciudate ţinute posibile. Iată cine şi ce a purtat!
Cele mai cunoscute staruri pop ale lumii s-au reunit duminică noapte la New York pe covorul roşu la MTV Video Music Awards. În general, acest tip de eveniment este o adevărată paradă de modă, vedete întrecându-se în ţinute elegante şi feminine.
Dar anul acesta au fost la modă ciudăţeniile. Dacă în alţi ani, Lady Gaga era cea mai excentrică apariţie, de data asta până şi ea a fost întrecută.
Katy Perry a purtat o rochie pe care cei mai mulţi au considera-o urâtă. Ţinuta ei a combinat animal print-ul cu aplicaţiile aurii având şi o tăietură adâncă pe un picior. Şi mai ciudat a fost accesoriul pe care Katy l-a purtat pe… dinţi.
Miley Cyrus i-a lăsat pe toţi cei prezenţi cu gura căscată. A apărut într-o ţinută formată din colanţi şi un top scurt cu mânecă lungă plus accesorii din mărgele pe talie, antebraţe şi una din coapse. Însă apariţia de pe covorul roşu nu a fost nimic pe lângă cea de pe scenă, unde Miley a fpcut un show aproape porno.
miley cyrus
De la Lil Kim nu aşteptam prea multe în materie de ţinută, aşa că apariţia ei nu a dezamăgit pe nimeni. A avut o salopetă lucioasă cu dantelă şi pene absolut oribilă. Topmodelul Erin Wasson ar fi putut arăta chiar bine dacă ar fi lăsat atâta piele la vedere. E drept că are o siluetă perfectă, dar parcă rochia ei transparentă arată cam mult.
lil kim erin wasson
Rita Ora şi-a dorit un look glam, dar nu a impresionat pe nimeni. A purtat o rochie prea complicată, o combinaţie de pene şi paiete plus decolteu şi tăietură pe picior.
rita ora

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter