Rita Ora, vacanță de iarnă în România, după incidentul din Marea Britanie

De Unica.ro, pe
Rita Ora ar fi venit să petreacă sărbătorile de iarnă în România, după scandalul provocat în Marea Britanie din cauza petrecerii pe care a dat-o de ziua ei, în ciuda restricțiilor impuse de autorități.

Rita Ora ar putea petrece sărbătorile de iarnă departe de casă, după scandalul pe care l-a provocat în Marea Britanie din cauza petrecerii aniversare pe care a organizat-o luna trecută. Evenimentul artistei a încălcat restricțiile impuse în Londra din cauza pandemiei de COVID-19, iar pentru asta a plătit o amendă în valoare de aproximativ 10.000 de lire sterline.

Citește și: Cum arăta Rita Ora în copilărie

„Am organizat o mică adunare cu niște prieteni pentru a sărbători cea de-a 30-a aniversare. A fost un impuls al momentului. Îmi pare foarte rău pentru încălcarea regulilor și înțeleg că acest lucru pune oamenii în pericol.

A fost o eroare serioasă și de neiertat. Ținând cont de restricții, realizez cât de iresponsabile au fost acțiunile mele și îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele. Mă simt în mod deosebit rușinată știind cât de mult s-a muncit la combaterea acestei teribile boli.

Sunt conștientă de sacrificiile pe care oamenii le-au făcut pentru a ajuta. Deși nu va schimba cele întâmplate, vreau să-mi cer iertare în mod sincer”, a declarat atunci artista.

Citește și: Rita Ora, amendată pentru organizarea unei petreceri aniversare în ciuda restricțiilor

Se pare că după acest incident, Rita Ora nu vrea să stea de sărbători acasă și s-ar îndrepta către România, unde ar urma să filmeze un nou videoclip. Aici, artista ar putea rămâne până după Revelion, conform știrieprotv.ro.

„Nu vrea să fie la Londra chiar acum, așa că va petrece o vacanță relaxantă de Crăciun și Anul Nou, în speranța că va putea începe din nou, în ianuarie”, potrivit unor surse din preajma vedetei.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter