Poze: De 1 iunie, Nicolai Tand și-a creștinat băiețelul

De Unica.ro, pe

Ziua copilului va avea o dublă însemnătate pentru juratul de la Top Chef. Ieri, Nicolai și-a botezat băiețelul alături de superba lui soție, Monica, și alături de prieteni foarte apropiați.
Ceremonia a avut loc la biserica Sfântul Ciprian din capitală, iar petrecerea a avut loc la La Cantine de Nicolai, restaurantul  său.
Iancu este cel de-al doilea copil al maramureșanului, acesta mai având o fetiță, Ilona. ”Sunt un bărbat împlinit. Am și fecior și fetiță, o femeie minunată, o familie frumoasă. Ieri l-am creștinat pe Iancu și a fost o zi tare faină. Am avut alături de noi familia și prietenii apropiați și a fost perfect”, a declarat Nicolai.
Nicolai Tand are doi ucenici. Andrei Leonte se apucă de gătit
Nicolai Tand este unul dintre cele mai charismatice personaje din lumea culinară românească. Românii îl cunosc din postura de jurat al showului Top Chef de la Antena 1 și, din februarie 2013, Nicolai a intrat și în blogosferă. Cei ce vor alege să viziteze www.reteteleluinicolai.ro  vor găsi rețete cu care își vor răsfăța simțurile: pui cu mazare la cuptor, pene cu somon, lapte de pasăre, dar și asocieri mai năstrușnici precum compot de roșii cherry cu banane.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter