Povestea din spatele tiarei purtate de Meghan Markle la nunta regală

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 20 mai 2018, 20:51
Întreaga lume a stat cu ochii pe mireasa Meghan Markle, sâmbătă, 19 mai 2018. Nunta ei cu Prințul Harry a fost fără doar și poate unul dintre cele mai așteptate momente ale anului.

Pe lângă rochia de mireasă, pe lângă buchet și celelalte detalii legate de nuntă, tiara miresei era un subiect de interes. Cei care știu ce povești se ascund în spatele acestor detalii, ce semnificații puternice pot avea, erau curioși să vadă ce tiara va purta la nuntă Meghan Markle.

tiara lui meghan markle

Ce detalii se știu despre tiara purtată de Meghan Markle la nunta regală

Ei bine, noua Ducesă de Sussex, a optat pentru o tiara împrumutată de la Regina Elisabeta a II-a, o tiara care i-a aparținut inițial Reginei Mary (n. 1867 – d. 1953). Tiara pe care a purtat-o Meghan Markle în ziua nunții este realizată din diamante albe și datează din 1932.

Ultima oară când cineva a purtat această tiara a fost în 1965, când Prințesa Margareta, sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a, a împrumutat-o, la rândul ei, din colecția regală.

Mulți spun că, pe lângă designul simplu, care probabil că i-a plăcut lui Meghan, un motiv pentru care ar fi optat pentru această tiara este și faptul că Margareta era o fire nonconformistă, cunoscută pentru încălcarea regulilor regale. Poate că Meghan se identifică mai bine cu ea, și poate că și acest detaliu a contat în alegerea accesoriului.

tiara

Erau și persoane care credeau că Meghan va purta tiara Prințesei Diana, sau cel puțin o tiara pe care Diana să o fi purtat la un moment dat, însă noua Ducesă de Sussex a fost atrasă de acest model cel mai mult, probabil pentru simplitatea lui.

Tiara purtată de Meghan, care a aparținut Reginei Mary, are în mijloc o broșă detașabilă, o broșă din diamante, pe care fosta regină a primit-o cadou în ziua nunții sale.

tiara lui meghan

Foto – Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter