Cum poți purta ziua hainele de seară

De Consuela Stratulat, pe

Femeile au o atracție naturală spre piesele cu paiete, rochiile elegante și de petrecere, dar achiziționarea lor nu poate fi mereu justificată. Din fericire, există modalități extrem de chic de a purta ziua hainele de seară.
Rochia de piele, extrem de sexy, stă uitată în dulap, pentru că nu ai mai ieșit demult cu prietenii? Îmbrac-o peste o cămașă simplă, albă, și o poți purta fără probleme la birou sau la plimbare. Adaugă ținutei o pereche de ochelari cat-eye și un clutch cu ținte și vei arăta perfect!
Cum poți purta ziua hainele de seară
Rochiile vaporoase, de nuntă, pot avea altă utilitate decât aceea de a arăta drăguț în poze. Cu un sacou oversized le transformi în piese perfecte pentru zi.
Rochiile lungi, de seară, sunt ceva mai greu de purtat ziua, iar dacă au sclipici și pietre, nici să nu te gândești. În cazul unei rochii simple, o pălărie îi va da aerul casual de care ai nevoie.
Cum poți purta ziua hainele de seară
Rochia roșie, lungă, pe care nu ai mai purtat-o de la ultima nuntă din familie poate fi îmbrăcată fără  probleme ziua, dacă o accesorizezi cu o curea clasică de piele.

Accesoriile schimbă o ținută de seară în una de zi

O pălărie de paie, o pereche de balerini și rochia ta de club merg perfect pentru o ieșire la cumpărături cu fetele.
Cum poți purta ziua hainele de seară
Dacă ești chiar curajoasă, poți încerca să o porți cu teniși și o geantă cu imprimeuri.
Cum poți purta ziua hainele de seară
O pereche de pantaloni scurți, metalizați, pot fi purtați ziua, dacă îi acoperi cu o cămașă în carouri, prinsă la mijloc cu o curea.
Rochia roșie de dantelă făcea furori într-o vreme și încă mai e pe val, dar poate fi piesa ta de rezistență și pentru ieșirile în plină zi. Tot ce trebuie să faci este să schimbi tocurile cu o pereche de pantofi masculini. Vei arăta „wow”!
O fustă lungă și sofisticată nu va mai părea demnă de covorul roșu cu o pereche de teniși și o cămașă.
Cum poți purta ziua hainele de seară
Știi fusta midi metalică pe care o păstrezi pentru serile speciale? Cu o bustieră, o șapcă și o pereche de sandale fără toc o poți purta și ziua.
Cum poți purta ziua hainele de seară
Sigur ai o jachetă cu paiete, pe care nu ai mai purtat-o de astă-vară! Este timpul să o scoți în față și să o combini cu un tricou simplu, o pereche de jeanși scurți și teniși. Vei arăta adorabil!
Un top prețios va deveni casual dacă îl porți cu o pereche de pantaloni simpli și platforme. La fel poți face și cu fustele sofisticate. Un tricou alb, simplu sau cu mesaj, și o pereche de sandale cu toc compun ținuta perfectă pentru zi.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter