Ce să porți și ce să eviți în această vară

De Consuela Stratulat, pe

Moda este subiectivă și oamenii au, de obicei, păreri diferite despre ce arată bine, dar există câteva alegeri vestimentare care sunt greșite, indiferent de perspectivă. Află ce ar tebui să porți și să eviți în această vară.
Una dintre cele mai neplăcute alegeri vestimentare din timpul verii sunt pantalonii cu talie joasă, care îți dezvăluie posteriorul, în toată splendoarea lui, atunci când te apleci. Poate îți pare sexy, dar cei mai mulți oameni consideră această tendință de prost gust.
Poți, în schimb, să optezi pentru bluze cu decolteuri adânci, care sunt în tendințe în această vară. Pentru a-ți păstra eleganța, alege, însă, topuri în culori neutre sau negre, în locul celor aprinse, și poartă-le cu pantaloni până la glezne sau fuste creion.
Ce să porți și ce să eviți în această vară

Evită topurile transparente și sutienele colorate

Topurile transparente au fost nelipsite de pe catwalk în acest an, dar în niciun caz nu erau purtate cu sutiene colorate. Alege, în schimb, un sutien într-o culoare neutră, care să nu sară în ochi. Sutienele colorate sau cu imprimeuri nu sunt doar lipsite de gust, dar îți vor da și un aer pueril.
Ce să porți și ce să eviți în această vară

Alege navy-blue

Navy-blue este una dintre culorile acestei veri, fiind feminină și profesională în același timp. Cel mai bun lucru la această nuanță este că poate fi purtată și ziua și seara. Pentru o ținută de vară, combin-o cu alb sau culori deschise.
Ce să porți și ce să eviți în această vară

Evită colanții

Colanții sunt foarte confortabili, dar vara ar trebui să îi porți doar prin casă. Dacă ai o problemă cu a-ți arăta picioarele, alege rochiisau fuste lungi, sunt la fel de comode.

Poartă pantofi cu vârf ascuțit

Pantofii cu vârf ascuțit sunt un must-have în această vară, iar dacă au o baretă în jurul gleznei, sunt perfecți. Poartă-i cu fuste sau cu pantaloni, cu blugi boyfriend sau skinny.
Ce să porți și ce să eviți în această vară

Evită jachetele cu glugă

Diminețile și serile de vară pot fi răcoroase, dar în loc să îți iei hanoracul cu glugă, alege o jachetă de denim sau un cardigan. Jachetele cu glugă sunt groase, în general, și vei transpira imediat.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter