Cum să porți pantofii albi în acest sezon

De Consuela Stratulat, pe

Pantofii albi reprezintă una dintre cele mai elegante tendințe, dar dacă nu știi să îi porți, riști să arăți ca o asistentă. Vara este cel mai potrivit anotimp pentru a purta alb, așa că află cum să asortezi pantofii albi și să arăți chic.
Dacă nu îndrăznești să porți încălțăminte albă din prima, încearcă o pereche într-o culoare neutră. Odată ce te vei obișnui cu pantofii deschiși la culoare, poți încerca ceva mai îndrăzneț.
Pantofii albi arată cel mai bine cu haine în culori neutre. Vor da ținutei tale un aer unitar și sofisticat!
Cum să porți pantofii albi în acest sezon
Un alt mod în care poți scoate în evidență pantofii este să îi porți cu haine cu imprimeuri. Dungile largi, florile supra-dimensionate și culorile primare vor arăta grozav cu încălțămintea albă.
Cum să porți pantofii albi în acest sezon
Un model elegant de pantofi va da un aer modern unei rochii serioase. Adaugă ținutei accesorii feminine, pentru o apariție chic!
Cum să porți pantofii albi în acest sezon
Pentru ținutele de la birou, optează pentru o pereche de pantofi masculini. Îți vor da un aer aparte, dar vei arăta, în continuare, ca o profesionistă!
Cum să porți pantofii albi în acest sezon

Reguli de care să ții cont când porți pantofi albi

Pantofii albi sunt o alegere îndrăzneață și atrag atenția de la ținută, așa că ai grijă ca celelalte elemente să fie simple.
Dacă te îmbraci din cap până în picioare în alb, ai grijă să nu arăți ca și cum te-ai îndrepta spre un joc de tenis. Adaugă ținutei o pată de culoare, pentru un aer sofisticat: un ruj aprins sau o geantă colorată sunt alegeri grozave.
Pentru un look unitar, poartă pantofii albi cu o altă piesă vestimentară în această culoare: un tricou alb,  o pereche de blugi skinny sau o geantă albă.
Cum să porți pantofii albi în acest sezon
Dacă vrei să fii sigură că nu vei da greș, inspiră-te de la vedete și fashioniste.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter