Cum să porți vara hainele de piele

De Consuela Stratulat, pe

Scoate în față hainele de piele, pentru că nu ai niciun motiv să nu le porți vara. Trebuie doar să ții cont de câteva sfaturi care te vor ajuta să transformi piesa vestimentară de piele în una potrivită pentru sezonul cald.
Fusta de piele este un must-have în această vară. Optează, ziua, pentru modele cloș, iar seara îți poți face de cap într-o fustă mulată și scurtă. Când porți o fustă de piele, trebuie să știi că va atrage toată atenția, așa că alege un top în culori neutre și accesorii cât mai discrete. Alege sandale cu barete și ai obținut o ținută perfectă pentru vară.
Cum să porți vara hainele de piele
Rochiile de piele sunt extrem de sexy, dar este o adevărată provocare să le porți vara. Pentru a evita să te topești sub soare, îmbracă-le doar la petreceri, cu o pereche de sandale cu toc.
Cum să porți vara hainele de piele
Pentru birou, poți alege rochiile cu aplicații de piele. Sunt stylish și îți vor lăsa pielea să respire.
Cum să porți vara hainele de piele
Vesta de piele este o altă piesă care nu ar trebui să lipsească din garderoba de vară. Poart-o cu o rochie vaporoasă și o pălărie de paie și vei fi super-chic.
Pielea și denimul merg de minune împreună și ambele materiale pot fi purtate vara.
Cum să porți vara hainele de piele
Pantalonii lungi de piele merg, de asemenea, vara, dar asigură-te că ai în picioare pantofi care îți lasă degetele să respire. Poți domoli aerul pretențios al pantalonilor cu un tricou alb, simplu.
Cum să porți vara hainele de piele
Vara, combină pielea cu bumbac, in sau alte materiale vaporoase, potrivite pentru temperaturile ridicate.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter