Cum porți boyfriend jeans în această vară

De Consuela Stratulat, pe

Cel mai potrivit model de blugi pentru vară sunt boyfriend jeans: curg pe lângă corp și au rupturi, lăsând pielea să respire. Sunt foarte confortabili, dar în același timp îți dau un aer chic, indiferent că îi porți cu teniși sau cu tocuri.
Boyfriend jeans sunt pe val de câteva sezoane și îi găsești în toate culorile și pentru toate tipurile de siluetă.

Cum îți alegi boyfriend jeans

Boyfriend jeans trebuie să fie întorși deasupra gleznei, iar dacă ești mică de înălțime sau ai o talie subțire, păstrează proporțiile alegând un model cu o manșetă mai mică. Acești pantaloni îți vor da o nota masculină, așa că poartă-i cu piese vestimentare feminine, precum topuri care îți scot formele în evidență sau tocuri. Dacă, totuși, vrei să porți jeanșii cu o cămașă clasică, alege tocuri înalte și accesorii mari. Pentru că boyfriend jeans sunt largi în partea de sus, arată bine atât pe siluetele voluptoase, cât și pe cele dreptunghi.

Moduri în care poți purta boyfriend jeans

Cea mai tare piesă vestimentară din această vară, top-crop-ul, arată grozav cu o pereche de boyfriend jeans. Poți alege variante spor, cu un top și teniși, dar poți purta această ținută și într-un club, dacă optezi pentru un top-crop feminin și o pereche de pantofi cu toc.
Un look care pare împrumutat de la iubitul tău este extrem de sexy. Alege un tricou uni, o pereche de teniși și o șapcă și vei arăta grozav.
Pentru o apariție sofisticată, dar care să pară fără efort, alege o jachetă cambrată și o pereche de sandale cu toc.
Nu vei da greș nici dacă combini perechea de boyfriend jeans cu o cămașă denim și o pereche de sandale cu barete. Ai grijă, însă, ca nuanțele de denim să fie diferite.
Boyfriend jeans sunt o piesă tare, așa că poți alege tricouri sau bluze uni și cu linii simple și accesorii mari, pentru o notă feminină.
Vezi în galeria foto cum poartă vedetele boyfriend jeans.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter