Cum porţi cu stil un top înnodat

De Diana Sorescu, pe

Se purtau acum mulţi ani pe când dansam „Lambada”, acum au revenit la modă. Vorbim despre bluzele, tricourile şi topurile înnodate. Află de la vedete cum să le porţi cu clasă.

Top înnodat

Carrie Bradshow, personajul principal din „Sex and the city”, a dat tonul bluzelor înnodate deasupra buricului. Stilul ei vestimentar a fost copiat şi multiplicat de o mulţime de femei de pe mapamond, dar şi de colege de breaslă.

O cămăşuţă în carouri, cu nasturi delicaţi, înnodată, combinată cu o pereche de blugi capri, cu talie înaltă, plus platforme cu ţinte – iată un ansamblu chic pe care Sarah Jessica Parker l-a purtat în film iar tu poţi să îl reproduci!

O altă variantă este cămaşa din denim, pe care o poţi combina cu rochiţă vaporoasă de vară, cu pantaloni albi cu talie înaltă ori cu jeanşi scurţi, în altă nuanţă. Diana Agron a asortat-o unei rochii fluide cu imprimeu şi unei perechi de balerini.

În unul dintre materialele trecute spuneam că sunt iarăşi în vogă pantalonii din materiale fine, cu talie înaltă, dar şi bluzele neon, din mătăsuri delicate.

Iată că divele le poartă pe toate! Ce bine arată pantalonii negri, cu design floral, mixaţi cu topul alb, semi-transparent, înnodat sexy în talie!

La fel de inspirată este şi combinaţie pantaloni nude, top vaporos corai şi pumps alb vanilat. Bluza cu nod este mult mai chic, mai feminină şi mai spectaculoasă!

Poţi să înnozi cu clasă orice bluză sau top care are sistem de prindere cu nasturi, dar te poţi juca şi cu un tricou simplu căruia să-i fac un nod stilizat!

Cum porţi cu stil un top înnodat

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter