Pantalonii scurţi în nuanţa piersicii, în vogă

De Diana Sorescu, pe

Se pare că pantalonii scurţi se numără printre itemurile favorite ale vedetelor. După denim şi piele, divele poartă pantaloni scurţi în nuanţa piersicii. Îţi plac?

Piersică

Daca vara e deja pe ultima sută de metri, coraiul vibrant s-a transformat uşor, uşor în piersiciu, roz somon sau portocaliu domol.

Şi ce item arată mai bine în nuanţa adorabilă a piersicii decât pantalonii scurţi? Jayma Mays poartă o superbă bluză fără mâneci imprimată cu trandafiri supradimensionaţi şi pantaloni cu talie înaltă, din mătase, de un piersiciu încântător. Pantofii nude au completat inspirat întreaga ţinută.

Jessica Biel e sexy în compleul maiou minimalist cu tăietură deasupra buricului şi pantaloni scurţi-piersică, iar Nina Dobrev etalează o ţinută modernă, tinerească şi foarte cool.

Tricoul cu ştrumf tocilar face pereche bună cu jeanşii piersicii şi pantofii satinaţi în aceeaşi nuanţă. Nina este un exemplu de stil pentru zilele în care îţi doreşti o ţinută casual, dar totuşi sofisticată.

Tu ce părere ai despre această nuanţă? Cum ar arăta pentru tine ţinuta perfectă pornind de la o pereche de pantaloni scurţi piersicii?

Pantalonii scurţi în nuanţa piersicii, în vogă

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter