Paietele, alegerea ideală pentru Revelion! Iată cum le porţi

De Diana Sorescu, pe

Hainele şi accesoriile cu paiete sunt ideale pentru noaptea de Revelion. O să străluceşti! Iată ce să cumperi şi cum să asortezi cât mai stilat.

Paiete pentru Revelion

O rochie pudrată integral cu paiete poate fi cea mai inspirată alegere pentru petrecerea de Revelion.
Mizează fie pe o creaţie mini, dar cu mâneci lungi, fie pe o rochie midi cu croi clasic sau una maxi. Verdele smarald este în topul preferinţelor, auriul arată foarte glam, iar argintiul este în ton cu sărbătorile. Combina la rochie pantofi sau sandale metalice. Renunţă la bijuterii şi mergi pe un machiaj luxos.
Dacă vrei să faci senzaţie, poartă la party o salopetă stropită cu paiete strălucitoare.
Gwen Stefani este pur şi simplu fabuloasă în salopeta neagră, cu croi evazat, inserţii de dantelă şi decolteu foarte sexy.
Paietele, alegerea ideală pentru Revelion! Iată cum le porţi
Fii o divă, fii îndrăzneaţă, fii deosebită! Ţinuta pe care Kim Kardashian a ales-o este perfectă şi pentru Revelion, asta dacă nu vrei să porţi rochie.
Pantaloni harem eleganţi, pumps glam, top alb simplu şi un minunat sacou-bolero din paiete aurii, totul condimentat cu nişte cercei de regină şi ruj roşu vibrant.
Dacă vrei să dai o notă preţioasă unei ţinute minimaliste, mergi pe varianta unui clutch cu paiete. Alege modele cu paiete mari, ca solzii! Mov roial, corai, albastru cobalt, roşu sau auriu, acestea sunt culorile vedetă!
Paietele, alegerea ideală pentru Revelion! Iată cum le porţi
Eşti suficient de îndrăzneaţă să porţi paiete de Revelion?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter