Oscar 2013: Top 5 cele mai urâte rochii de pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Pe primul loc în topul celor mai urâte rochii de la Oscar 2013 se alfă, ca de obicei, Helena Bonham Carter. Vezi cine a mai făcut alegeri greşite anul acesta!
Ca de obicei, Helena Bonham Carter a avut un stil al ei, pe care nimeni nu îl consideră frumos, dar pe care se încăpăţânează să-l ducă mai departe. La Oscar 2013, Helena a ales o rochie Vivienne Westwood, o combinaţie de alb şi negru cu poalele foarte bogate. Nici nu ai şti unde să o încadrezi ca stil…
Actriţa congoleză Rachel Mwanza a avut şi ea o rochie ciudată, cu prea multe volane şi culori. Înţelegem că poate a vrut să aducă ceva din culutra africană pe covorul roşu, dar această rochie e prea de tot.
Kelly Rowland şi Olivia Munn ar fi putut arăta chiar bine, dacă aveau mai multă grijă la detalii. Kelly a ales o rochie în alb şi negru cu prea multe detalii structurate, care arată pur şi simplu ciudat. Iar Olivia Munn ar fi arătat mult mai bine dacă parte ade jos a rochiei ar fi fost mai simplă.
kelly rowland, olivia munn
Mai puţin cunoscută până acum, Sunrise Coigney va fi cu siguranţă faimoasă după gala Oscar 2013, ca exemplu de „aşa nu” vestimentar. Rochia ei cu dungi în alb şi negru e oribilă!
sunrise coigney oscar 2013

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter